Працівники МКП «Вінницязеленбуд» висадили півтисячі кущів троянд у Вінницько-Хутірському окрузі

Територію шкіл, комунальних закладів та громадських місць Вінницько-Хутірського округу тепер прикрашатимуть півтисячі кущів троянд.

За крайніми результатами Всеукраїнського муніципального опитування Міжнародного республіканського інституту «IRI Ukraine», Вінниця є лідером за емоційним сприйняттям міста, після утворення Вінницької міської територіальної громади, місто почало займатися і благоустроєм приєднаних територій.

Як повідомляє староста округу Владислав Кривешко, днями на території Вінницько-Хутірського округу, висадили 500 саджанців кущових троянд та осучаснили зелені зони.

«Озеленення округу є важливим пріоритетом нашої роботи, адже естетична складова життя наших мешканців є не менш важливою частиною роботи нашої команди», – зазначає молодий представник команди міської ради.

Зокрема, квіти висаджені на території Писарівського ліцею, Вінницько-Хутірського ліцею, Щітецької гімназії, біля пам’ятника Тарасу Шевченку у Писарівці, на території центрів обслуговування громадян, на території меморіалу загиблим у Другій світовій (Вінницькі Хутори).

Висадку троянд здійснювали працівники МКП «Вінницязеленбуд».

Раніше на клумбах округу уже з‘явилося майже тисяча тюльпанів. Також було озеленено площу на перехресті вулиць Незалежності та Генерала Шаповала у Вінницьких Хуторах, благоустрій якої здійснюється на позабюджетні кошти.

За словами Владислава Кривешка, в планах – подальше озеленення округу після завершення інфраструктурних проектів.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin