Для вінницької молоді провели майстер-клас з самооборони

Учора, 15 червня, відділ молодіжної політики ВМР та представники Вінницької молодіжної ради організували майстер-клас із самозахисту на базі Вінницького кооперативного інституту.

Одним із запрошених гостей був досвідчений тренер, представник Військово-патріотичного центру “Захист Вітчизни” Володимир Ільченко, який володіє високим рівнем майстерності в самозахисті.

Під час майстер-класу близько 50 осіб отримали можливість навчитись різноманітних технік страхування та самострахування. Від перекочування до ефектних прийомів переміщення під час захисту та нападу. Учасники засвоїли цінні прийоми, які можуть знадобитись у непередбачуваних ситуаціях.

Окрім того, тренер поділився секретами визволення від захватів за допомогою різних технік. Також – техніками ударів руками та ногами у незвичайних варіаціях.

Під час заходу до молоді звернулась начальниця відділу молодіжної політики Юлія Мончак, яка побажала учасникам розвивати вміння аналізувати потенційні небезпеки й реагувати на них адекватно. “Не забувайте, що самозахист не обмежується лише фізичними техніками. Ніколи не соромтеся звернутися по допомогу, якщо вважаєте, що потрапили у небезпечну ситуацію”, – каже Юлія Мончак.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin