У Вінницько-Хутірському окрузі відзначили учасників екологічного флешмобу

Шістьох найактивніших учасників екологічно флешмобу “ЯзаЧистеДовкілля” відзначили у Вінницько-Хутірському окрузі. Флешмоб проходив одночасно з толоками. За умовами конкурсу, потрібно було долучитися до прибирання на території громади протягом березня-травня та розповісти про це у соціальних мережах.

Як зазначає староста Вінницько-Хутірського округу Владислав Кривешко, в результаті флешмобу визначено шестеро найактивніших жителів громади. Це переважно підростаюче покоління та молоді жителі округу.

Переможці акції отримали екоблокноти та брендовану продукцію “Visit Vinnytsia”

“Хочу подякувати усім, хто долучився до флешмобу та до весняних толок. Завдяки спільним зусиллям наші населені пункти виглядають чистішими та доглянутіши. Особливо тішить, що серед учасників та переможців багато дітей, які розуміють, що потрібно дбати про довкілля та місце, де ти проживаєш, – зазначає очільник округу. – Думаю, що цьогорічний флешмоб показав гарні результати, тому акція може бути продовжена і на наступні роки”.

Нагадаємо, загалом під час весняної толоки у Вінницько-Хутірському старостинському окрузі пройшло 28 суботників під час яких прибрали 30 публічних просторів.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin