“Кожна клумба – це маленьке мистецтво”: вінницькі комунальники прикрашають місто

Попри всі складнощі пов’язані з війною, зелене господарство міста працює і розвивається. Працівники МКП “Вінницязеленбуд” продовжують озеленювати та наповнювати квітучими насадженнями Вінницьку міську територіальну громаду.

Кожне деревце, квіточка та кущ з особливою душею висаджений на тій чи іншій ділянці міста.

До прикладу, на Майдані Небесної Сотні посадили квіти, які стали справжньою окрасою центральної частини міста. Квітники складаються з різноманітних квітів та кущів, які відрізняються за кольором та формою. Тут можна побачити яскраві вічноквітучі бегонії, ніжні ампельні петунії, ароматну вузьколисту лаванду та
багато інших рослин.

На Майдані Незалежності висадили бегонії, ампельні сурфінії, традесканції, а також додали ландшафтні композиції. Йдеться про різновиди таких кущів, як самшит вічнозелений, спірея японська та туї західні сорту Глобоза.

Вздовж вулиці Соборної яскравими фарбами майорять тагетеси, колеуси та хлорофітуми, а у сквері ім. Пирогова квітує троянда.

«Зазвичай будь-який новий робочий день починаємо з краси та разом з колегами докладаємо максимум зусиль, щоб зелені насадження були доглянутими. Кожна клумба – це маленьке мистецтво, створене з любов‘ю до природи та краси», – зауважила директорка МКП “Вінницязеленбуд” Тетяна Прибиш.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin