У Вінниці організовують активне дозвілля для дідусів та бабусь: усе безоплатно

Прогулянки на велосипедах, скандинавська ходьба, оздоровча фізкультура, тренажери, спортивні танці й не тільки. Усе це – активне дозвілля для вінницьких пенсіонерів. Його організовують у Вінницькому міському територіальному центрі соціального обслуговування безоплатно. Пенсіонерам потрібно лише подати заяву та певний пакет документів для отримання послуги соціальної адаптації.

“Гуртки у Територіальному центрі соціального обслуговування міської ради – безоплатні. Ми намагаємось зробити їх різноманітними, аби зацікавити та залучити більшу частину наших відвідувачів. Бабусі з дідусями можуть отримати нові знання та навички. Але найголовніше – тут вони відпочивають, спілкуються з однодумцями, весело та з користю проводять час”, – розповіла директорка міського територіального центру соціального обслуговування Галина Бачинська.

Вінничани, які бажають долучитись до занять у Терцентрі, можуть отримати додаткову інформацію за адресою: вул. Соборна, 50, за номером телефону (0432) 67 05 90, або ж на сторінці закладу у фейсбук https://cutt.ly/0wtC7Ht6

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin