Заклади освіти Вінницької громади продовжують підтримувати ЗСУ

Попри канікули навчальні заклади Вінницької громади продовжують донатити на українську Перемогу. Так, за червень спільнота вінницьких освітян, учнів та батьків доправили для українських військових низку гуманітарних вантажів.

Серед закритих запитів:

  • автомобіль Ford Explorer ( ліцеї №№ 1, 22, 25);
  • тепловізійний монокуляром Therm Tec Cyclops 335 (Приватна дитиноцентрована школа «Hub School»);
  • вантаж із продуктами харчування, одягом, ліками та засобами гігієни (ліцей №29);
  • дві тактичних плитоноски (ліцеї №3 та №17);
  • два генератори та вантажний причіп (ліцей №29);
  • керамічні бронеплити (ліцей №17, школа №25 та Палац дітей та юнацтва);
  • п’ять пар кішок для саперів (ліцей №3).

«Відстоювання української незалежності триває. Саме тому ми ні на день не можемо собі дозволити забути про місію кожного мирного громадянина України – підтримувати тих, хто боронить від ворожої навали наше сьогодення й майбутнє. Адже наша сила в єдності», – зазначає директорка департаменту освіти міської ради Оксана Яценко.

Нагадаємо, на завершення навчального року освітяни, учні та їхні батьки в межах різних благочинних ініціатив, з-поміж іншого, зібрали кошти та у співпраці з волонтерськими організаціями придбали для різних військових підрозділів 2 автомобілі (Ford Explorer та Toyota Hiace), 9 квадрокоптерів Mavic 3 (у тому числі розвідувальний дрон, який закупили за підсумками акції «Донатим на Сармата»), 16 тепловізорів та приладів нічного бачення (серед яких монокуляри, коліматори, прилади нічного бачення на білому фосфорі), 2 системи супутникового зв’язку Starlink, дизельний генератор, радіостанцію, GPS-навігатор, сонячну батарею, 2 рації для зв’язку, 2 тактичних шоломи, 1 тактичні та 3 активних навушників.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin