Вчились новому, ходили на екскурсії та донатили ЗСУ: навчальний рік у VinSmart Центрі добіг кінця

Днями, 1400 дітлахів, з яких 95 переселенців, отримали свідоцтво про завершення навчання у VinSmart Центрі.

Як зазначає директор VinSmart Центру Дмитро Мира, впродовж всього навчального року було чимало пройдено, вивчено, відкрито, проведено цікавих та веселих занять, майстер-класів, екскурсій. Хоча, загалом, за його словами цей навчальний рік був досить непростим, а діти не лише навчалися, а й всіляко допомагали Збройний силам.

“Цьогоріч малеча не тільки здобувала нові знання, вона ще й робила окопні свічки для українських захисників, передавала іграшки та солодощі та організовувала благодійні вечори на підтримку ЗСУ. Коротко кажучи, це й навчальний рік був дуже непростим, адже відбувався під час повномасштабного вторгнення, проте попри тривоги та обстріли Вінниця продовжує піклуватись про найменших містян та переселенців, – зауважив Дмитро Мира.

Традиційно випуск малечі відзначають у кінці травня, але цьогоріч через те, що на базі Центрів діяли пункти незламності, навчання було продовжено приблизно на місяць.

Під час навчання в Центрі діти мали змогу відвідувати такі гуртки: ранній розвиток, дошколярик, вивчення польської та англійської мови, а також гуртки з малювання, авіамоделювання, футболу та Lego-конструювання.

Нагадаємо, що набір на новий навчальний рік стартує з 1 по 15 вересня.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin