У Вінниці Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб організував для малечі похід до кінотеатру

Сьогодні, 4 липня, Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб спільно з Вінницькою міською радою організували чергове дозвілля для малечі громади – похід до кінотеатру «Cinema Citi». Понад 200 дітей, серед яких дітки пільгових категорій, ВПО та дітки Захисників та Захисниць, завітали на спільний перегляд мультфільму «Стихії».

Як розповіла депутатка ВМР Антоніна Іващук, сьогодні у залі зібралась рекордна кількість малечі. «Щотижня Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб організовує різні веселі акції дітлахам. Раніше це було катання на катамаранах та відпочинок у парку на каруселях, цього разу обрали для малечі спільний перегляд мультфільму», – повідомила пані Антоніна.

За словами депутатки ВМР Лілії Дишкант, війна відбирає дитинство у всіх у найменших, тож важливо дарувати якомога більше позитивних емоцій та спогадів. «Для підростаючого покоління, вибухи, ракети, повітряні тривоги – це все великий стрес. Тому мета таких заходів – саме допомогти дітлахам пережити цей стан, відволіктись від подій та відчути справжнє літо», – сказала вона.

Як поділилася дванадцятирічна Валерія, вже вдруге вона з однолітками відвідує заходи, які організовує Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб та Вінницька міська рада. «Сьогодні я отримати багато задоволення від перегляду цього мультику та весело провела час», – сказала дівчинка.

Депутат ВМР Дмитро Мира зазначив, що попереду ще чимало подій, які команда Гумштабу впродовж літа планує організувати для юних містян.

«Навіть в часи війни діти мають право на цікавий та пізнавальний відпочинок зі своїми рідними, тож ми продовжуємо організовувати культурне дозвілля для найменших. За анонсами нових заходів жителі громади можуть слідкувати на фейсбук-сторінці Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу», – підкреслив Дмитро Мира.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin