У Вінниці продовжують підтримувати дітей з Маріуполя: організовують відпочинок для малечі

Грались, бігали та багато сміялись. Відділ молодіжної політики спільно з VinSmart Центром традиційно організовують відпочинок для малечі, яка відпочиває в оздоровчому таборі «ЯМаріуполь. Родина». Вже традиційно для кожної зміни табору проводять безкоштовне дозвілля у дитячому розважальному центрі «Країна мрій».

Цього разу понад 60 відвідувачів мали змогу насолодитись атракціонами, розвагами на батутах та гірках. За словами батьків, такого відпочинку малеча насправді потребує.

«Ми дуже вдячні керівникам міста та організаторам за продумані моменти відпочинку у таборі та цікаве й змістовне дозвілля. Цього разу спільно зі своїми дітьми ловити позитивні емоції від гарного відпочинку», – каже мама-переселенка двох діток Вікторія.

Як розповіла начальниця відділу молодіжної політики Юлія Мончак, у громаді продовжують організовувати активне дозвілля для малечі з окупованих територій.

«Розваги та щасливе дитинство – це те, що мають відчувати українські діти. Щиро дякуємо центру розваг “Країна мрій” за гостинність, посмішки та любов до дітей», – зауважила вона.

Як підсумував директор VinSmart Центру Дмитро Мира, Вінниця продовжує надавати підтримку кожній дитині, яка наразі перебуває у нашій громаді.

«Для нас важливі і вінничани, і внутрішньо переміщені особи, адже кожен мешканець Вінниці повинен мати комфортні умови», – каже він.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin