Завоювали сім медалей: вінницькі спортсмени підкорили вершини чемпіонату України зі спортивного орієнтування

З 12 по 16 липня в Житомирі відбувався чемпіонат України зі спортивного орієнтування серед дівчат та юнаків. Вихованці Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи № 2 на змаганнях здобули сім медалей різного ґатунку, ще три нагороди додали ветерани.

Так, Гліб Козловський одержав золоту медаль, а двічі чемпіонство виборов – Влад Жуковський. Також відзначився й Артем Жуковський, який завоював «золото» та два «срібла». А серед дівчат срібна нагорода на рахунку Юлії Денесюк.

Як повідомила тренер МДЮСШ № 2 Людмила Пронтішева, наша команда в результаті чемпіонату України зі спортивного орієнтування серед дівчат та юнаків посіла сьому сходинку з-поміж 19 команд.

«Вихованці спортивної школи показали справжній дух боротьби і заслужено стали володарями семи медалей різного ґатунку. Гліб, Влад, Артем і Юлія продемонстрували високу майстерність. Це були захоплюючі змагання, емоції та неймовірний досвід. Вітаю всю команду з вражаючим досягненням. Ви всі є гордістю нашої школи і втіленням спортивного духу. Продовжуйте вірити у свої сили та змагатися за нові вершини!» – говорить тренер Людмила Пронтішева.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin