Сервіс з оформлення Муніципальних карток вінничанина стає доступнішим

Відтепер Центр обслуговування клієнтів власників Муніципальних карток на Соборній, 36 працюватиме щосереди з 9:00 до 19:00, тобто на 2 години довше. Про це повідомляє КП «Вінницький інформаційний центр». Таке рішення прийняли задля покращення сервісу обслуговування клієнтів.

Тож у зручний для себе час, завітавши до Центру жителі громади можуть:

✅ оформити муніципальну картку вінничанина;

✅ залишити власну картку на діагностику та/або ремонт;

✅ подати заяву на блокування втраченої або виготовлення нової картки;

✅ отримувати консультації з інших питань.

Довідка:

Відповідно до рішення Вінницької міської ради від 26 травня 2023 року №1665 з 1 червня 2023 року, комунальне підприємство «Вінницький інформаційний центр» уповноважене здійснювати справляння плати за транспортні послуги (безпосередньо, а також із залученням агентів та суб-агентів) шляхом продажу електронних квитків та носіїв оплати проїзду, оформлення персоналізованих карток (Муніципальної картки вінничанина) та електронних квитків для пільгових категорій населення через центри обслуговування користувачів, третіх осіб агентів, веб-портали та мобільні додатки.

Управління, моніторинг та координацію технічного обслуговування автоматизованої системи обліку оплати проїзду (АСООП) та системи автоматичного визначення місцезнаходження транспортного засобу (АВМТ), а також справляння плати за транспортні послуги у міському автомобільному та електричному транспорті у Вінницькій міській територіальній громаді здійснює комунальне підприємство «Вінницький інформаційний центр».

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin