Діти з табору “ЯМаріуполь – Родина” побували в розважальному центрі “Країна мрій”

Днями діти, які зараз відпочивають та оздоровлюються у таборі “ЯМаріуполь – Родина” побували в розважальному центрі “Країна мрій”. Там вони сповна насолодилися проведеним часом: бігали, з’їжджали з гірок, лазили в лабіринтах та багато сміялися. Урізноманітнюють дозвілля для малечі відділ молодіжної політики спільно з центром підліткових клубів за місцем проживання «Вінсмарт».

“Це чудовий центр, де є безліч цікавих локацій на будь-який смак. Діти з задоволенням провели час і, сподіваюся, будуть мати гарні спогади про ці літні канікули. Нещодавно ми також відвідували з ними Подільський зоопарк – прогулянка на свіжому повітрі минула чудово”, – сказав директор мережі комунальних закладів VinSmart Центр Дмитро Мира.

Начальниця відділу молодіжної політики Вінницької міської ради Юлія Мончак також зазначила, що такі заходи необхідні для повноцінного дитинства.

“Ми працюємо, щоб розрадити дітей та підняти їм настрій. Вони діляться з нами своїми планами на майбутнє, яке вони бачать у вільній, сильній, незалежній Україні. Всі діти без виключення заслуговують на щастя”, – додала Юлія Мончак.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin