«На прекраснім Поділлі»: всіх охочих запрошують відвідати виставку живопису

Вінницький літературно-меморіальний музей М. М. Коцюбинського запрошує всіх охочих на виставку живопису «На прекраснім Поділлі». У виставковому залі експонуються 15 робіт вінницьких художників, які зберігаються у фондах закладу.

Відвідувачі музею зможуть побачити, зокрема полотна Василя Фоніцького – «Вінницький пейзаж» та «Берези»; Івана Горобчука – «І знову дозрівають яблука», «І згадали старі про минуле» та «Яблука з дідового саду»; Володимира Козюка – «Ранок літнього дня»; Олександра Самчука –«Туман»; Миколи Бондара – «Пороги. Південний Буг»; Валентини Матієнко – «Квіти».

«Промовисті твори передають неповторну красу природи Поділля та ілюструють народний стиль малярства. Виставка має особливий зміст, адже присвячена краю, де народився і проживав 33 роки з невеликими перервами видатний класик української літератури – Михайло Коцюбинський. В його творах, таких як «Маленький грішник», «Дядько та тітка» та «Ялинка», майстерно відтворюються чарівні пейзажі Поділля. Запрошуємо всіх охочих до перегляду», – говорить заступниця директора Музею М.М. Коцюбинського Марія Суржикова.

Виставка проходить за підтримки департаменту культури Вінницької міської ради.

Експонуватимуться полотна до 18 серпня.

Вхід вільний, щоденно з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 17:00.

Довідки за телефоном: 64-71-02.

Більше інформації можна дізнатися на сторінках Вінницького літературно-меморіального музею М. М. Коцюбинського у соціальних мережах:

Facebook: https://www.facebook.com/M.M.Kotsyubynsky.museum

Instagram: https://www.instagram.com/m_kotsybinskogo/

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin