Вінницькі спортсмени завоювали золото, срібло та бронзу на чемпіонаті Європи зі спортивного радіоорієнтування

З 20 по 23 липня у місті Мартін (Словаччина) проходив чемпіонат Європи серед дорослих, юніорів та юнаків зі спортивного радіоорієнтування. У складі Національної збірної України виступали троє вихованців Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи № 2 та їхній тренер. У перебігу змагань вони вибороли сім особистих медалей.

Понад 120 спортсменів із 11 країн Європи, таких як Словаччина, Чехія, Угорщина, Польща, Німеччина, Литва, Великобританія, Словенія, Боснія, Казахстан та Україна, виборювали нагороди у чотирьох дисциплінах.

Вихованці МДЮСШ №2 отримали перемоги у кожній із них.

Так, Аліна Солоненко серед юніорок (Ж19) завоювала дві срібні нагороди, Богдан Філоненко (Ч19) – дві бронзи. А їхній тренер Сергій Зеленський, серед ветеранів завоював два золота та одне срібло.

Також на чемпіонаті відбувався залік у багатоборстві (сума чотирьох вправ). І тут наші спортсмени були на висоті. Аліна Солоненко стала другою, а Сергій Зеленський – чемпіоном.

«Вітаємо спортсменів та тренера з високими результатами! Сьогодні вони мають важливу місію – представляти наше місто та країну за кордоном, тим самим демонструючи міць нашої нації. Ми пишаємось нашими вихованцями і знаємо, яких зусиль вартують їхні перемоги», – говорить в.о. спортшколи № 2 Світлана Куліш.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin