У Вінниці системи електропостачання відремонтують ще у двох будинках

Замінюють проводку в під’їзді та підвалі, а також оновлюють обладнання щитових. У місті, в рамках підготовки до опалювального періоду, триває капітальний ремонт систем електропостачання та електрощитових у двох будинках.

“Виконання цих робіт дозволить забезпечити більшу надійність системи та зменшить ризик виникнення аварійних ситуацій в осінньо-зимовий період, коли традиційно збільшується навантаження на електромережу. Крім того, як ми бачимо з досвіду минулого року, саме в осінньо-зимовий період ворог збільшує атаки на об’єкти критичної інфраструктури, що призводить до відключення електроенергії. Такі включення/виключення негативно позначились на стані мережі, тому ті роботи, які ми здійснюємо, дозволять нам, в тому числі, з більшою впевненістю входити в майбутній опалювальний сезон та запобігати аварійним ситуаціям», – зазначає директор департаменту житлового господарства Віталій Місецький.

Наразі представники підрядних організацій виконують заплановані роботи в будинках за адресами: проспект Космонавтів, 67 та вулиця Келецька, 41. На першому об’єкті здійснюється комплексна заміна мереж по всьому будинку з заміною електрощитової. У другому будинку – лише заміна електрощитової.

Усі роботи виконуються на умовах співфінансування з мешканцями, де більшу частину витрат бере на себе міський бюджет.

“Такі роботи виконуються в будинках на умовах співфінансування, а також безкоштовно – для будинків, в яких створені ОСББ і які вибрали в якості безкоштовного ремонту відповідну послугу”, – зазначає Віталій Місецький.

На сьогодні в місті заплановано покращити електрощитові та системи електропостачання ще у восьми будинках. Більшість робіт буде виконано на умовах співфінансування. Обсяг робіт по тому чи іншому будинку визначається індивідуально: в залежності від зношеності обладнання.

Раніше у Вінниці уже відремонтували систему електропостачання за адресами: вулиця Келецька, 64, Антонова, 28, Замостянська, 30, Винниченка, 16, Андрія Первозванного, 26, Немирівське шосе, 10.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin