Із Днем Сил спеціальних операцій привітав військових Вінницький міський голова Сергій Моргунов

Сьогодні, 29 липня, в Україні відзначають День Сил спеціальних операцій ЗСУ. Свято встановлено згідно з Указом Президента від 26 липня 2016 року. Вінницький міський голова Сергій Моргунов на своїй сторінці у фейсбуці та у телеграм-каналі привітав спецпризначенців, які виконують надскладні завдання з професійним святом.

Сили спеціальних операцій Збройних Сил України створено сім років тому, у розпал війни на Донбасі. ССО складаються зі спеціальних підрозділів, укомплектованих військовими фахівцями високого класу, які мають спеціальну підготовку у сфері розвідки, прямих акцій та військової підтримки виконання складних, небезпечних завдань.

Очільник громади висловив вдячність за роботу хоробрим та мужнім воїнам і наголосив на їхній важливій ролі в майбутній Перемозі України.

«Ви неодноразово доводили вашу силу, міць та хоробрість. Ваша злагоджена робота – запорука нашої безпеки та незалежності», – зазначив Сергій Моргунов.

Також він побажав, щоб удача завжди була на їхньому боці.

«Нехай ваша сила міцнішає, а ворог – слабшає. Слава Україні! Слава ЗСУ! Слава Силам спеціальних операцій!», – додав міський голова.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin