КП «Вінницяміськтеплоенерго» готове до наступного опалювального сезону майже на 80%

У Вінниці проходить підготовка до наступного опалювального сезону. Працівники комунального підприємства «Вінницяміськтеплоенерго» готують теплове господарство міста до осінньо-зимового періоду. Тепловики виконують ремонтно-профілактичні роботи котлів, котелень, індивідуальних теплових пунктів (ІТП), центральних теплових пунктів (ЦТП) та теплових камер. Окрім того, комунальники замінюють теплові мережі. Наразі у місті уже замінено понад 2 тисячі метрів тепломереж у двотрубному прокладанні.

Наразі працівники підприємства уже провели ремонт та технічне обслуговування:

  • на 37 котельнях з 48;
  • на 56 центральних теплових пунктах (ЦТП) з 59;
  • на 390 індивідуальних теплових пунктах (ІТП) з 429;
  • в 1048 теплових камерах з 1435.

Окрім того, тепловики провели гідравлічні випробування 174,6 км теплових мереж з 175,3 км у двотрубному виконанні.

У департаменті міського господарства зазначають, що відповідні комунальні служби та підприємства працюють над тим, щоб підготувати Вінницю до наступного опалювального періоду. Адже важливо, щоб громада пройшла його гідно.

«Наразі значний обсяг зусиль спрямований на підготовку нашої громади до зими, оскільки важливо завчасно провести ці всі заходи. Також не варто забувати й про те, що ми досі перебуваємо у стані війни. Тому маємо бути готовими до будь-якого розвитку подій», – зазначає директор департаменту міського господарства Роман Фурман.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin