Спортсмени із Вінниці вдало виступили на Кубку України з сумо у Луцьку

З 12 по 13 серпня у місті Луцьк проходив Кубок України з сумо серед чоловіків та жінок. У ньому змагались 9 спортсменів Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи № 5, які привезли дві золоті, дві срібні та дві бронзові нагороди. А також в командному заліку здобули першість серед чоловіків.

На Кубок України з сумо з’їхались понад 200 учасників із 12 регіонів країни. Як зазначив наставник вінницьких спортсменів – Заслужений тренер України Важа Даіаурі (старший), на арені відбувались неймовірні поєдинки.

Так, чемпіонський титул серед дорослих спортсменів виборов Важа Даіаурі (молодший). Хлопець здійснив переможний дубль, завоювавши друге «золото» в номінації «Абсолют».

Срібними призерами змагань стали: Вадим Богатчук та Андрій Поліш.

Дмитро Зілецький та Вікторія Сушко здобули бронзові нагороди.

А Вікторія Ружанська та Софія Коваль посіли почесне п’яте місце.

Серед чоловіків наші сумоїсти вибороли перше командне місце у такому складі: Дмитро Зілецький, Ілля Білий, Андрій Поліш та Важа Даіаурі (молодший).

Як повідомив тренер талановитих спортсменів Важа Даіаурі (старший), цей турнір був відбірковим до чемпіонату світу серед юніорів та до чемпіонату світу серед дорослих.

«Представляти Вінницьку область на чемпіонаті світу серед юніорів поїде Дмитро Зілецький (до 100 кг), а на чемпіонаті світу серед дорослих – Важа Даіаурі (до 115 кг)», – зазначив тренер МДЮСШ № 5 Важа Даіаурі.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin