На Всеукраїнських змаганнях з самбо вінничани вибороли 10 медалей

У місті над Бугом завершився Всеукраїнський турнір «Кубок «Юна Україна» зі спортивного і бойового самбо та Кубок України серед дорослих. Чемпіонський титул здобули спортсмени з Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи № 5 Каріна Малюта та Важа Даіаурі. Також на рахунку вінничан 3 срібних та 5 бронзових нагород.

На турнір з’їхалися 300 самбістів із 20 регіонів нашої держави.

Чотирнадцять вихованців МДЮСШ № 5 також брали участь у цих змаганнях.

Так, срібними призерами стали: серед дівчат – Віра Устюгова, а серед юніорів та юніорок – Софія Бойко та Назар Лобода.

Бронзові нагороди серед юнаків та дівчат завоювали – Аміна Малюта, Світлана Клімова та Артем Зімін, а серед юніорів та юніорок – Анастасія Краєвська, Микола Шрамко.

Загалом, що стосується подолян, то вони вибороли 27 нагород. Самбісти Вінниччини на загальнонаціональному турнірі посіли перше загальнокомандне місце.

«Сьогодні важливо розвивати спорт і не забувати, кому ми завдячуємо за можливість брати участь та проводити такі заходи», – каже голова комітету по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради Сергій Краєвський.

Кубок «Юна Україна» є одним із найпрестижніших змагань для молодих самбістів України. Він допомагає спортсменам заявити про себе й набути досвід виступів на високому рівні.

Переможці отримали право представляти Україну на міжнародних змаганнях.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin