Військовослужбовців однієї із частин Вінниці з черговою річницею привітали представники муніципалітету

Минулого тижня військовослужбовці однієї із військових частин відзначали свою чергову річницю із дня заснування. Заступник міського голови Сергій Тимощук та представники департаменту цивільного захисту ВМР доєднались до урочистостей і відзначили військовослужбовців подяками Вінницької міської ради та її виконавчого комітету й грошовими преміями.

«З нагоди річниці заснування військової частини було вирішено відзначити Захисників та Захисниць, які служать нашій Батьківщині та оберігають наш спокій. Оскільки саме завдяки таким, як вони, ми маємо можливість жити у мирному місті та у вільній країні», – зазначив Сергій Тимощук.

Директор департаменту цивільного захисту Олег Парфілов зазначив, що грошові премії та подяки отримали 10 військовослужбовців солдатського, сержантського та офіцерського складу.

До урочистостей також приєднались голова обласної Ради Вячеслав Соколовий та заступник начальника обласної військової адміністрації Сергій Здітовецький. З нагоди свята вони вручили військовослужбовцям грамоти обласної ради та обласної військової адміністрації

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin