Назавжди 37: У Вінниці прощаються із Захисником Дмитром Калінчуком

Вінниця у жалобі: сьогодні, 25 серпня, проводжаємо на вічний спочинок відважного воїна Дмитра Калінчука. Чоловік боронив Батьківщину від ворога у складі 22-ї окремої механізованої бригади Збройних Сил України. Свій останній бій прийняв поблизу Бахмута 10 серпня. Захиснику навічно залишилося 37 років.

Народився Дмитро Калінчук 16 січня 1986 року. Навчався у 19-й Вінницькій школі. Після чого закінчив медичний коледж за спеціальністю зубний технік. Мав гарну роботу, де його цінували за професійність та неймовірну людяність, та дружну родину, яку любив та оберігав.

«Дмитро був справжнім чоловіком та патріотом своєї країни. Людиною слова та діла. Він завжди із задоволенням йшов на роботу, бо найбільшою радістю для нього було повертати осяйні усмішки на обличчя людей, які потребували його професійної допомоги, – розповідає дружина полеглого воїна Ірина. – Чоловік також дуже любив і поважав своїх батьків та брата і навчав цьому наших сина та доньку. Він цінував життя і мав на нього чимало планів… Та клята війна нещадно його відібрала…»

Вшанувати пам’ять Дмитра Калінчука вінничани зможуть у Спасо-Преображенському кафедральному соборі, де о 12:00 год. відбудеться поминальна служба за загиблим.

Поховають воїна о 13:00 на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

Щирі співчуття рідним та близьким. Вічна пам‘ять та слава Герою!

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin