Злата Солоненко із Вінниці здобула третє місце на міжнародному фестивалі «United Kids Festival»

У світі музики та таланту вік немає значення, і це доводить восьмирічна Злата Солоненко. Юна вінничанка на міжнародному дитячому пісенному музичному фестивалі «United Kids Festival» посіла почесну третю сходинку п’єдесталу.

Як повідомила викладачка Віра Майборода, її учениця спочатку успішно пройшла перший етап конкурсу, який був онлайн. Згодом дівчинка потрапила до півфіналу.

«Злата виборола місце серед багатьох дітей, що подавали заявки з різних країн. У півфінал вийшло всього 30 дітей, по 10 на категорію, які вже змагались між собою у столиці Болгарії місті Софія. Злата вразила усіх виконанням пісні гурту The Hardkiss «Гора» у категорії «Kids», – говорить Віра Майборода.

Наставниця юної вінничанки, зазначила, що дівчинка займається у неї з трирічного віку.

«Злата дуже талановита і працьовита. Окрім співу полюбляє грати на гітарі. Вірю, що вона має велике творче майбутнє!» – каже викладачка.

За її словами на фестивалі, де панувала атмосфера музичного свята, виступив гурт 5’nizza, а серед членів журі був почесний гість – вокаліст гурту Сергій Бабкін.

«Мені сподобались слова співака, він підкреслив важливість підтримки та плекання українських юних талантів, адже діти – це скарб та майбутнє нашої нації», – зауважує Віра Майборода.

Також викладачка додала, що на цьогорічний фестиваль свої заявки на участь надсилали діти з 15 країн. І це стало своєрідним рекордом, який показує, що фестиваль масштабується та збільшує своє значення у світі.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin