На трьох вулицях Вінниці змінили організацію дорожнього руху. Водіїв просять звернути увагу

Нещодавно у Вінниці внесли зміни в організацію дорожнього руху на ділянках трьох вулиць. Мова йде про заборону для зупинки вантажних транспортних засобів на трьох ділянках по вулицях Брацлавській, Привокзальній та проспекту Юності. У департаменті транспорту та міської мобільності ВМР зазначають, що зміни мають на меті покращити рух як приватного, так і громадського транспорту, а також створити безпечні умови для усіх учасників дорожнього руху. Працівники КП «СМЕД ОДР» уже встановили відповідні дорожні знаки.

Мова йде про наступні ділянки:

  • Проспект Юності

Від перехрестя з вул. Василя Порика до перехрестя з Хмельницьким шосе у двох напрямках руху.

  • Вулиця Брацлавська

В одному напрямку руху від перехрестя з вул. Довженка до перехрестя з вул. Замостянською.

  • Вулиця Привокзальна

Від площі Вокзальної до перехрестя з вул. Брацлавською в обох напрямках руху.

У департаменті транспорту та міської мобільності зазначають, що перед впровадженням змін було проаналізовано ситуацію із транспортним навантаженням, а також проведенні консультації з представниками Управління патрульної поліції у Вінницькій області.

«Впровадження цих змін має на мені вирішити питання хаотичного паркування вантажівок, оскільки неодноразово траплялись такі ситуації, коли водії могли залишити свої автомобілі на довгий час, тим самим створюючи перешкоди для руху іншого транспорту: як приватного, так і громадського. Фахівці нашого департаменту спільно з представниками Управління патрульної поліції у Вінницькій області продовжують працювати в цьому напрямку. Адже важливо й надалі створювати безпечні та комфортні умови для всіх учасників дорожнього руху», – зазначив директор департаменту транспорту та міської мобільності Андрій Сорокін.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin