У Вінниці Захисники подякували громаді за підтримку

Сьогодні, 29 вересня, перед засіданням сесії, вінницькі оборонці передали подяку міській територіальній громаді та Міжрегіональному координаційному гуманітарному штабу за системну допомогу у посиленні обороноздатності військових.

Вручили подяку поліцейські об’єднаної штурмової бригади Нацполіції «Лють» штурмового полку «Цунамі» Артем Іванішин та Вадим Кондратюк. До війни вони були представниками Вінницької молодіжної ради, а з перших днів повномасштабного вторгнення росії стали на захист Батьківщини.

«Ваша патріотична позиція і постійна підтримка захисників – це внесок у захист незалежності, – каже Артем Іванішин. – Дякуємо гуманітарному штабу і міському голові Сергію Моргунову за те, що ви з депутатами не стоїте осторонь питань, які допомагають нам захищати країну. Це і передача квадрокоптерів, і багато чого іншого… Ми, на жаль, не можемо зараз розповісти про все, але ми разом наближаємо Перемогу!»

За підтримку, від перших днів війни і до сьогодні, подяки Вінницькій МТГ та Гумштабу також передали військові частини А 1536 Збройних сил України.

Вінницький міський голова Сергій Моргунов своєю чергою наголосив, що це визнання роботи всіх, хто долучається до допомоги. Але, першочергово, ми дякуємо всім, хто зі зброєю в руках стоїть на захисті нашої Батьківщини.

«Територіальна громада системно працює щодо підтримки Захисників, в тому числі всіх військових підрозділів Вінниці і тих, де служать вінничани. Закриваємо потреби відповідно до їхніх запитів. Найголовніше – це те, щоб наша допомога сприяла наближенню Перемоги. Ми обов’язково будемо продовжувати підтримувати наших воїнів», – зазначив очільник громади.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin