Спортивна школа «Вінниця» запрошує на безкоштовні заняття зі стрільби кульової

Міська комплексна дитячо-юнацька спортивна школа «Вінниця» оголосила набір на безкоштовні тренування зі стрільби кульової по рухомій мішені та стрільбі з пістолета. Запрошуються хлопці та дівчата віком від 10 до 14 років. Тир знаходиться, на базі ліцею № 22, вул. Данила Нечая, 21. Розкрити спортивний потенціал дітям допоможуть тренери та чинні спортсмени, Майстри спорту міжнародного класу – Валентина Гончарова та Людмила Василюк.

«Стрільба кульова – це не лише спорт, а й шлях до самовдосконалення та справжньої дисципліни. У нашому колективі ми не лише навчаємо дітей майстерності стрільби, а й допомагаємо їм рости як особистостям. Стрільба – це мистецтво контролю та впевненості й ми разом розвиваємо ці якості. Також на заняттях діти знаходять собі вірних та щирих друзів», – говорить тренерка МКДЮСШ «Вінниця» Валентина Гончарова.

Також вона зазначила, що у дітей, які вправно тренуються та показують результати є реальна можливість потрапити до основного складу збірної України.

«В умовах спортивного навчання діти отримують навички безпечного використання зброї. Загалом, кульова стрільба – це спорт, який сприяє розвитку фізичних, ментальних та соціальних навичок. Вона відкриває двері до захопливого світу спорту», – додала Людмила Василюк.

Для запису та отримання додаткової інформації, звертайтеся за телефонами: 063 104 30 63 Людмила Василюк та 098 795 50 30 Валентина Гончарова.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin