Вінницькі спортсмени вибороли три золоті, дві срібні та дві бронзові медалі на чемпіонатів України з маунтенбайку

Протягом трьох днів на трасі мотокросу в парковій зоні «Кемпінг» у місті Чернівці проходили фінальні змагання чемпіонатів України велосипедного спорту маунтенбайк. Вихованці Вінницької МДЮСШ № 3 вибороли три золоті, дві срібні та дві бронзові медалі.

На спортивну подію з’їхались 120 найсильніших спортсменів України з 16 команд. Серед учасників були команди з Києва, Рівного, Харкова, Одеси, Волині, Хмельницького, Ужгорода, Луганська, Кропивницького, Черкас, Донецька і Вінниці.

Як повідомила тренерка вінницьких спортсменів Надія Коваленко, чемпіонат України з маунтенбайку у Чернівцях не лише підкреслив важливість цього виду спорту в нашій країні, а й надав можливість молодим талантам продемонструвати свій потенціал у змаганні.

«Наші велосипедисти показали чудові результати та отримали великий досвід у турнірах. Боротьба у цих нелегких умовах тільки спонукає хлопців та дівчат на покращення результату, адже траси набувають все більше технічної майстерності та складності їх проходження», – говорить тренерка МДЮСШ № 3 Надія Коваленко.

Так, у підсумку вихованці Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи № 3 посіли наступні сходинки п’єдесталу:

Етап чемпіонату України шорт-трек

1 місце – Володимир Обухівський (юніори);

3 місце – Владислав Макаров (юніори).

Фінал чемпіонату України кросс-кантрі

1 місце – Владислав Макаров (юніори);

2 місце – Володимир Обухівський (юніори);

3 місце – Микола Гаврилюк (юнаки).

Фінал Чемпіонату України елімінатор

1 місце – Олександр Дмитрик (юніори);

2 місце – Володимир Обухівський (юніори)

Про свої враження від змагань розповів переможець турніру Володимир Обухівський.

«Цей чемпіонат був неймовірним випробуванням для нас усіх. Було чудово змагатися з такими сильними суперниками та відчувати підтримку вболівальників на кожному етапі. Подолавши труднощі траси та конкуренцію, я розумію, що маунтенбайк – це моя пристрасть та шлях до самореалізації. З нетерпінням чекаю на наступні змагання та готовий працювати ще більше, щоб досягти нових вершин у цьому виді спорту», – спортсмен.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin