На чемпіонат України з сумо вінницькі спортсмени здобули 9 золотих, 20 срібних та 9 бронзових нагород

У місті Луцьк нещодавно відбувся чемпіонат України з сумо, на якому вихованці Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи № 5 продемонстрували вражаючі результати. Юні сумоїсти завоювали 9 золотих, 20 срібних та 9 бронзових нагород.

На турнір з’їхалися понад 200 спортсменів із 13 регіонів України. За словами Заслуженого тренера України та тренера-викладача з сумо та вільної боротьби спортивної школи № 5, Важі Даіаурі (старшого), ці змагання були відбірковими для участі у чемпіонатах Європи та світу.

В перший день змагалися юнаки та дівчата до 12 та 15 років. Протягом другого дня боротьба проходила серед юніорів та юніорок до 18 років, де брали участь 25 вінницьких спортсменів.

«Цього року у нашій країні, попри усі обставини, вихованці закладу зуміли вибороти багато призових місць. Ми пишаємось нашими спортсменами та висловлюємо щиру подяку їхнім тренерам-викладачам: Важі Даіаурі (старший), Важі Даіаурі (молодший) та Вікторії Сабардак. Саме вони докладають багато зусиль, щоб виховати спортсменів високого класу – зазначає заступниця директора з навчально-тренувальної роботи МДЮСШ № 5 Тетяна Бондарчук.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin