Вінницьких дітей та підлітків запрошують опанувати мистецтво естрадного вокалу у Вінницькому Палаці дітей та юнацтва

У Вінницькому Палаці дітей та юнацтва є широкий спектр напрямів розвитку для дітей та підлітків. Проте одним із найпопулярніших залишається вокал. Мистецтву володіння голосом навчають у студіях естрадного вокалу «Браво» та «Батерфляй».

З молодими талантами працюють педагоги з великим досвідом роботи: керівник студії «Браво» Тетяна Гриценко та керівник студії «Батерфляй» Ганна Яковенко.

Наставники студій допомагають дітям розкрити творчі здібності, поринувши у світ музики. Для кожної дитини на занятті формується індивідуальна лінія навчання. Основним завданням педагогів є розвиток музичних та вокальних даних, підбір сучасного, цікавого сольного репертуару, розвиток артистизму, сценічної культури, виконавської майстерності та практика концертної діяльності.

Досягнень у вихованців вокальних студій чимало: це і перше місце на Всеукраїнському конкурсі «Кришталева зірка» у Києві, і призи місцевих конкурсів: «Музична парасолька», «Різдвяна зірка» та багато інших у Вінниці. Також студійці взяли участь у Міжнародному конкурсі дитячої творчості «Сонце. Радість. Краса», який проходить у Болгарії, і вибороли І місце, чим надзвичайно пишаються.

«Заняття у нас проходять два рази на тиждень. Займаються як хлопчики, так і дівчатка. Загалом, заняття вокалом дуже корисні для дітей шкільного віку. Музика важлива для естетичного виховання дітей та їхнього всебічного розвитку. Вона позитивно впливає і на фізичний розвиток, адже кожного заняття ми виконуємо дихальні вправи, і на психоемоційний розвиток, бо спів дарує позитивні емоції, насичує енергією», – зазначає керівниця студії «Браво» Тетяна Гриценко.

Студії «Браво» та «Батерфляй» радо запрошують дітей та підлітків віком від 7 до 16 років на навчання.

Інформація на сайті Палацу дітей та юнацтва та за телефонами:

  • 099 436 33 06 Яковенко Г.Р. (Студія «Батерфляй»)
  • 067 262 61 36 Гриценко Т.О. (Студія «Браво»)
Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin