У Вінницькій гімназії №24 провели благодійний ярмарок, під час якого зібрали майже 300 тисяч гривень для ЗСУ

Нещодавно, 7 жовтня, у Вінницькій гімназії №24 провели благодійний ярмарок, під час якого зібрали майже 300 тисяч гривень. За цю суму колектив школи вирішив придбати позашляховик, який буде допомагати нашим воїнам наближати українську Перемогу.

До заходу долучилися: здобувачі освіти, їхні батьки та вчителі закладу. Усі присутні мали нагоду скуштувати домашніх смаколиків, відвідати різноманітні майстер-класи та насолодитися виступами учасників, розповідає директорка ліцею Наталя Климчук.

«Хтось готував українські страви та реалізовував їх, хтось донатив, інші виступали, а дехто виставляв свої найкращі роботи як лоти. Все це кожен з нас робив для того, щоб перемога України наступила якнайшвидше. Спільними зусиллями нам вдалося зібрали майже 300 тисяч та придбати автомобіль для наших захисників», — каже вона.

Авто незабаром поїде на фронт. А щоб підсилити бойовий дух українських Захисників, колектив школи, окрім позашляховика, на залишок зібраних коштів придбають зарядні станції для військових.

На думку ліцеїстів, завдяки таким добрим справам, українські військові відчувають підтримку.

«В кожного з нас в душі є віра в Перемогу та любов до Батьківщини, тому разом ми обов’язково переможемо», — зауважила гімназистка Анастасія.

Як підсумувала пані Наталя Климчук, такі заходи об’єднують колектив школи, адже в усіх є одна спільна мета – Перемога.

«Щиро дякуємо за допомогу в організації та підтримку Вінницькому міському палацу дітей та юнацтва та Міському Палацу Мистецтв. Низький уклін усім учням, батькам, педагогам гімназії №24 та жителям мікрорайону Поділля, які долучились до ярмарку», — додала вона.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin