Готуємось до зими. У Вінниці замінили системи електропостачання у 16 будинках

У Вінниці завершили капітальний ремонт систем електропостачання та електрощитових в будинках за адресами: вулиця Островського, 23, проспект Космонавтів, 67, вулиця Порика, 12. В цілому, з зазначеними багатоповерхівками, з початку року у місті капітально відремонтували системи електропостачання та електрощитових в 16 будинках.

Усі роботи виконали на підставі звернень мешканців та на умовах співфінансування. Левову частку витрат було покрито з міського бюджету.

“Робота по даних об”єктах була в основному направлена на заміну щитових та самої мережі. Обладнання має бути готове до роботи в умовах частих аварійних відключень електроенергії, які ми мали в минулий опалювальний період, у зв’язку з атаками ворога по енергетичній інфраструктурі країни. Розуміючи, що ця зима, як і минула може бути досить складною, ми продовжуємо приділяти значну увагу зміцненню надійності будинкових систем електропостачання. Адже ці роботи дозволяють зменшити ризик виникнення аварійних ситуацій”, – зазначає директор департаменту житлового господарства Вінницької міськради Віталій Місецький.

Загалом, в ході робіт, в залежності від стану обладнання, може проводитися заміна будинкових систем електропостачання разом з електрощитовими або ж ці роботи виконуються окремо. Наприклад, в ході капремонту електрощитових може виконуватися повна заміна автоматів, трансформаторів, клемників, наконечників тощо. Також, за потреби, може здійснюватися перефазування аби урегулювати розподіл навантаження.

Раніше представники підрядних організацій здійснили відповідні роботи за такими адресами: вул. Замостянська, 30; вул. В. Винниченка, 16; вул. Генерала Григоренка, 39, вул. Стельмаха, 41, вул. А. Первозванного, 2 А; просп. Юності, 26, вул. В. Порика, 37, вул. Келецька, 64/47А, вул. А. Первозванного, 26, вул. О. Антонова, 28; Немирівське шосе, 10, вул. Кропивницького, 20 та вул. Келецька, 41.

Загалом цього року заплановано капітально відремонтувати будинкові системи електропостачання в понад 20 будинках.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin