“Шукаємо можливості побудувати у Вінниці реабілітаційно-спортивний комплекс”, – Сергій Моргунов

Місто Вінниця продовжує розвиватися та залучає до цього зовнішніх партнерів. Сьогодні, 19 жовтня, Вінницький міський голова Сергій Моргунов підписав меморандум про взаєморозуміння та партнерство з представниками ТОВ “Європейські технології в будівництві” . Ця будівельна компанія реалізує різні проєкти в промисловій та житловій сферах і готова долучитися до пошуку інвесторів, які профінансують будівництво реабілітаційно-спортивного комплексу у громаді.

Сергій Моргунов зазначив, що ключовими пріоритетами для Вінниці є підтримка військових, безпека у громаді, стійкість до викликів та турбота про тих, хто цього потребує. З цієї причини місто впроваджує нові заходи для того, щоб інфраструктура була безбар’єрною та доступною для всіх мешканців Великої Вінниці та гостей. Тож, враховуючи велику кількість поранених військових, такий реабілітаційно-спортивний центр необхідний не лише у Вінниці, а й в кожній громаді України.

“Це компанія, яка будує різні об’єкти в промислових та житловій сферах, у Віннниці вони реалізували ряд проєктів у медичних закладах. Підрядна організація готова долучитися до будівництва реабілітаційно-спортивного комплексу у нашій громаді і зараз ми плануємо об’єднати наші зусилля щодо залучення донорських або грантових коштів до цього проєкту, – розповідає Сергій Моргунов. – Створення такого закладу у нашій громаді – це важлива ініціатива, вона необхідна як для реабілітації військових, так і для розвитку наших дітей та молоді, які займаються спортом. За рахунок донорської підтримки та зарубіжних інвесторів ми сподіваємося, що нам вдасться реалізувати цей задум”.

Генеральний директор ТОВ “Європейські технології в будівництві” Іван Гресь презентував розробку інвестиційного проєкту та розповів, що реабілітаційно-спортивний комплекс передбачатиме фізкультурну та спортивну реабілітацію та оздоровлення як для дорослих, так і для дітей.

“Вінниця – велике місто і тут є потреба в таких закладах. Ми готові взятися за цей проєкт і будемо спільно з муніципалітетом шукати зовнішніх донорів, які зможуть профінансувати це будівництво. Через війну маємо таку потребу, адже чимало військових зазнали серйозних травм та поранень і однозначно потребують якнайшвидшого відновлення”, – сказав він.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin