Жителі Вінниці провели в останню путь Героя Олексія Крука

На жаль, наша громада втратила ще одного патріота та відданого сина Батьківщини. Сьогодні, 27 жовтня, вінничани провели у вічність Олексія Крука. Чоловік боронив територіальну цілісність та незалежність України у складі окремого штурмового батальйону 36-ї бригади морської піхоти ім. контрадмірала М. Білинського. Загинув 18 жовтня у бою неподалік населеного пункту Піщанівка в Херсонській області. Йому назавжди залишилося 37 років…

Олексій Крук народився у Вінниці. У школі №12, в якій навчався, захоплювався футболом, грав у клубі «Світанок». А потім здобув освіту в ДНЗ «Центр професійно-технічної освіти №1». Та 17 років свого життя пропрацював на виробництві ТОВ «Полімер».

Друзі згадують, що Олексій мав надзвичайно добру та веселу вдачу, любив життя, поважав рідних та близьких, був надійним товаришем, колегою, люблячим та турботливим батьком.

У Героя залишились мати Марія Василівна, брат Сергій, дружина Наталя та троє донечок Анастасія, Марія та Євангеліна.

Вранці громадська панахида біля будинку воїна за адресою вул. О. Антонова, 19А зібрала чимало люду. Всі прийшли, щоб схилити голови в пам’ять про світлу людину та мужнього воїна. Далі траурна процесія рушила до Спасо-Преображенського кафедрального собору, де відбулась церемонія відспівування.

Поховали Захисника о 12:00 на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

Щирі співчуття рідним та близьким. Вічна пам’ять Герою!

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin