Громади Вінниччини отримали 50 тисяч світловідбивних стрічок для школярів 1-4 класів

Міжрегіональний Координаційний Гуманітарний Штаб розпочав реалізацію проєкту «Увага! Діти!» Його мета – підвищення безпеки дітей молодшого шкільного віку на дорогах у темний час доби.

На сьогоднішній день близько 40% обʼєктів енергетичної інфраструктури по всій країні знищені, тому відключення електроенергії неминучі. Відповідно відсутність освітлення на дорогах підвищить ризики виникнення ДТП.

Як зазначили представники Штабу, особливо небезпечною буде ситуація для школярів 1-4 класів з міст та сіл у Вінницькій області. Оскільки в осінньо-зимній період видимість на дорогах значно погіршується через погодні умови та швидке настання темноти.

В звʼязку з цим команда Міжрегіонального Координаційного Гуманітарного Штабу передала громадам Вінницької області 50 000 світловідбивних стрічок для дітей 1-4 класів в межах реалізації проекту «Увага! Діти!».

Зовсім скоро кожен учень початкової школи у Вінницькій області отримає свою світловідбивну стрічку.

«Безпека — це передумова здоровʼя і життя», — зазначив співзасновник МКГШ Вячеслав Соколовий.

Нагадаємо, Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб був створений у відповідь на виклики повномасштабної війни головами Вінницької міськради та облради Сергієм Моргуновим та Вячеславом Соколовим. Очолити МКГШ погодився Прем’єр-міністр України у 2016-2019 роках Володимир Гройсман.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin