У Вінниці уже замінили понад 5 тисяч застарілих ламп на нові LED-світильники

Фахівці МКУП «Міськсвітло» продовжують роботи із заміни застарілих ламп на нові енергоощадні LED-світильники. Ці заходи відповідають принципам та пріоритетам Вінницької міської ради, а саме – безпеці. Оскільки, окрім зменшення споживання електроенергії, що вкрай важливо в умовах війни, покращення вуличного освітлення має поліпшити безпеку для транспортного та пішохідного руху. У департаменті міського господарства ВМР повідомляють, що з початку року уже замінено 5 084 вуличних світильників.

У департаменті міського господарства ВМР зазначають, що на даний час робочі бригади виконали роботи із заміни світильників на магістральних вулицях та вулицях приватного сектору, а саме: Політехнічна, А.Первозваного, Подільська, Л.Лук’яненка, 600-річчя, Комарова, Г. Юри, Привокзальна, Гетьмана Мазепи, Князів Коріатовичів, І.Богуна, Данила Галицького, Трамвайній, Л. Ратушної та інших.

Також в департаменті повідомляють, що в планах на цей рік замінити близько 7 тисяч енергозатратних ламп на нові LED-ліхтарі. Наразі фахівці МКУП «Міськсвітло» здійснюють роботи на вулицях Сергія Зулінського та Академіка Янгеля.

«Після торішніх обстрілів критичної інфраструктури України значно зросла потреба у впровадженні енергоощадних заходів. LED-ліхтарі повністю відповідають цим вимогам, так як головною їх перевагою є енергоефективність та триваліший термін експлуатації у порівняні зі старими лампами, – зазначає директор департаменту міського господарства Роман Фурман. – Окрім економії електроенергії, світлодіодні світильники значно покращать якість вуличного освітлення, що в значній мірі убезпечить транспортний та пішохідний рух».

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin