Вінничани вибороли три «бронзи» на чемпіонаті України з велосипедного спорту

Нещодавно в місті Житомир відбувався чемпіонат України з велосипедного спорту (крос) в індивідуальній гонці на короткому колі І тур та чемпіонат України в змішаній естафеті. У цих змаганнях вихованці Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи № 3 здобули три бронзові нагороди.

У чемпіонаті брали участь 140 спортсменів із 20 команд та 12 регіонів України.

Підготували наших велосипедистів старший тренер Володимир Липкань та тренер-викладач Надія Коваленко.

Як повідомила тренерка-викладачка МДЮСШ № 3 Надія Коваленко, чемпіонат проходив у житомирському лісному масиві на дорогах мотокросу.
Так за результатами турніру бронзові медалі здобули: Владислав Макаров, Микола Гаврилюк (серед юніорів) та Ілля Ржепко (серед чоловіків).

«Як казав Лінн Дженнінгс: Сила волі – це м’яз, який потребує тренувань, точно так само, як і м’язи тіла. Тож наші спортсмени тренуються та готуються майже без перерви», – говорить тренерка викладачка Надія Коваленко.

Її вихованці не вперше беруть участь у змаганнях та є багаторазовими призерами чемпіонатів України.

«Ми й на далі продовжуємо працювати, відпрацьовувати свої помилки аби здобувати високі призові місця на змаганнях та гідно представляти наше місто», – наголосила Надія Коваленко.

Для довідки:

Велокрос або циклокрос – це недовгі кільцеві велогонки на помірному бездоріжжі з подоланням перешкод штучного чи природного походження: дерев’яними колодами, брудом, ровами та бордюрами. Оптимальним часом проведення велокросу є осінь та зима.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin