Вінничани важливі: місіонери «Карітас-Спес» роздали благодійну допомогу підопічним Терцентру

Консерви, олію, цукор, борошно та багато іншого сьогодні отримали підопічні Вінницького міського територіального центру соціального обслуговування. Це одинокі люди віком понад 70 років. Набори з найнеобхіднішим їм роздали представники релігійної місії «Карітас-Спес Вінниця».

Вінницький міський територіальний центр соціального обслуговування співпрацює з благодійниками «Карітас-Спес» вже понад три роки, завдяки укладеному меморандуму про співпрацю. За цей час представники релігійної місії спільно з Терцентром неодноразово допомагали літнім малозабезпеченим людям продуктовими та гігієнічними наборами.

Як розповів директор релігійної місії «Карітас-Спес-Вінниця» Євген Маркевич, протягом трьох місяців планується забезпечити продуктовими наборами близько 400 осіб. Серед них 200 підопічних Терцентру, інші – переселенці, багатодітні сім’ї, родини, в яких є особи з інвалідністю І та ІІ груп. Сьогодні отримати набори з найнеобхіднішим прийшли близько 100 людей.

«Сьогодні я вперше отримую таку допомогу. Мені дуже приємно, що про літніх людей дбають, не забувають про нас. Наприклад, я зараз сама, зазвичай допомагають сусіди, соціальні робітники Терцентру. Сьогоднішня допомога – це набагато більше, ніж просто продукти. Це вселяє віру в добро, надає оптимізму», – зазначає пані Галина. Жінці – 83 роки, все життя вона працювала вчителькою української мови. Зараз жінка на пенсії.

До продуктового набору входять макарони, олія, гречка, борошно, консерви, чай, шоколад, згущене молоко та інше. До гігієнічного набору – пральний порошок, шампунь, мило, зубна паста та щітка тощо.

«В такий важкий час потрібно пам’ятати про одиноких літніх людей. Їм зараз дуже складно. Ми дякуємо релігійній місії “Карітас-Спес” за підтримку. У співпраці ми зможемо допомогти ще більшій кількості літніх людей», – підсумувала директорка Вінницького міського територіального центру соціального обслуговування Галина Бачинська.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin