“Разом рухаємося до Перемоги!”: із Вінниці на передову передали Скиди під вибухівку та квадрокоптери

Безпека та оборона – незмінні пріоритети Вінницької міської ради. Тож місто робить все можливе, аби наші Захисники та Захисниці на фронті могли наступати та оборонятися від російського ворога. Днями чергову партію передали бійцям, які використовуватимуть її в районі Бахмуту, що на Донеччині.

“Від імені нашої громади передали військовим чергову партію допомоги – скиди під вибухівку та квадрокоптери. Вже незабаром ними будуть користуватися в районі Бахмуту, де не стихає гарматний гул ні вдень, ні вночі. Боєць Павло пообіцяв, що разом з побратимами зробить все можливе, аби вигнати з України російських окупантів. Разом рухаємося до Перемоги!” – сказав заступник міського голови Андрій Очеретний.

Варто зауважити, що міська влада на постійні основі відслідковує запити наших військових та робить все можливе, щоб вчасно “закрити” актуальні потреби. Днями Вінницький міський голова Сергій Моргунов, у межах роботи Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу, передав чергову партію допомоги військовослужбовцям одного із вінницьких підрозділів. Йдеться про 5 тепловізорів, 10 коліматорних прицілів, 20 армійських термосів для їжі різної місткості та 10 квадрокоптерів «Mavic».

Цього ж тижня оборонцям від імені громади передали тепловізори та армійські термоси різної місткості, а також два квадрокоптери, придбані за кошти платників податків.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin