У Вінниці учням ліцею №15 розповіли про важливість дотримання правил дорожнього руху

17 листопада, фахівці департаменту транспорту та міської мобільності ВМР спільно з представниками патрульної поліції провели бесіду з учнями другого класу про важливість дотримання правил дорожнього руху в осінньо-зимовий період. Зокрема, дітям подарували світловідбиваючі стрічки та ліхтарики і розповіли куди краще їх вішати, аби бути максимально помітним для водія в темряві. Це повністю відповідає пріоритетам та принципам Вінницької міської ради – безпеці та турботі. Адже питання безпеки громадян на дорозі, особливо дітей, є вкрай важливим.

Інспектор відділу зв’язків з громадськістю Патрульної поліції Вінницької області Володимир Герасимчук зазначає, що такі заходи у закладах освіти Вінниці проводяться на регулярній основі.

«Сьогодні ми розповіли про дотримання правил дорожнього руху в осінньо-зимовий період та обов’язковість використання світловідбиваючих елементів в темну пору доби та умовах недостатньої видимості, щоб учні навчального закладу були більш обізнані. Такі заходи проводять два рази на тиждень у ліцеях і намагаємось кожен день виїжджати у вищі навчальні заклади та технікуми», – зазначає Володимир Герасимчук.

Фахівці департаменту транспорту та міської мобільності Вінницької міської ради зазначають, що вони й надалі братимуть участь у таких заходах, оскільки безпека дітей на дорогах є вкрай важливою.

«Фахівці нашого департаменту й надалі будуть доєднуватись до організації та проведення таких заходів. Адже важливо розповідати дітям про те, як безпечно поводити себе на дорозі та навіщо потрібно використовувати світловідбивні елементи на одязі. Оскільки це питання їхньої безпеки, а в деяких випадках навіть життя», – зазначає директор департаменту транспорту та міської мобільності ВМР Андрій Сорокін.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin