У Вінниці прощаються з полеглим Героєм Ярославом Унгуряном

Ще один синьо-жовтий стяг замайорить над свіжою могилою. Сьогодні, 18 листопада, вінничани проводжають останнім земним шляхом Ярослава Унгуряна. Військовий родом з Вінниці. У віці 27 років Герой загинув у бою на Донеччині обороняючи Україну від окупантів.

Ярослав Васильвич захищав Україну у складі 79-тої окремої десантно-штурмової бригади, воював поблизу Мар’їнки. На службу пішов у липні 2023 року. На жаль, 12 листопада 2023 року Захисник загинув.

Ярослав Васильович народився 2 травня 1996 року у селі Сабарівка Вінницького району. Навчався в інтернатному закладі. Після закінчення – вступив до архітектурно-будівельного коледжу Вінниці. Працював будівельником.

За спогадами дружини, захоплювався футболом. Часто грав на стадіоні поблизу будинку у м’яча із сусідськими дітьми. На жаль, своїх діток завести не встиг. Життя обірвала війна.

Прощання з воїном розпочнеться об 11:00 за адресою вул. К. Малевича 69. О 12:00 відбудеться прощальна служба у Спасо-Преображенському кафедральному соборі Вінниці. Поховають військового на Алеї Слави, що на Сабарівському кладовищі, о 13:00.

Вклоняємось перед відвагою, стійкістю та патріотизмом полеглих українських воїнів, які боролися за Перемогу!

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin