У Вінниці завершився інтелектуальний чемпіонат серед шкільних команд “Нон-Стоп”

У Вінниці завершився чемпіонат пізнавально-розвиваючої гри “Нон-Стоп”, який проходив впродовж вересня-листопада у Вінницькому міському палаці дітей та юнацтва. До заходу долучилися збірні команди 10-х класів із 33 шкіл громади.

Мета чемпіонату – розвиток аналітичного, логічного й креативного мислення учнів, створення умов для реалізації пізнавальних, творчих та інтелектуальних здібностей старшокласників.

До фінального туру чемпіонату дійшли 5 команд, які набрали найбільшу кількість балів у загальному рейтингу – це збірні ліцеїв №№6, 8, 12, 26 та 32. Під час розвиваючої гри, учні виконували завдання у різноманітних конкурсних рубриках, які були розраховані на знання шкільної програми різних предметів та історії нашого міста.

*За словами учасниці гри «Нон-стоп» Катерини, фінал складався із семи раундів. «Загалом такі розвиваючі ігри – це досить цікава можливість спробувати себе в командній роботі та випробувати свої здібності. Боротьба між колективами шкіл була дуже інтригуюча та пізнавальна», *- каже учениця вінницького ліцею №8 Катерина Бондарчук.

За підсумками всіх раундів, перемогу здобула збірна 10-х класів Вінницького ліцею №32».

По завершенню заходу переможців та фіналістів чемпіонату пізнавально-розвиваючої гри «Нон-Стоп» нагородили грамотами департаменту освіти Вінницької міської ради.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin