Відключення води та світла у Вінниці сьогодні: перелік адрес

У понеділок, 27 листопада, комунальна сфера Вінниці продовжує працювати у звичному форматі. У пріоритеті: стабільність надання житлових послуг, підготовка мереж до зими та ефективне відпрацювання планових та аварійних заходів. Про це повідомили у «Цілодобовій варті».

«Внаслідок ускладнення погодним умов, напередодні мали місце пориви ліній електропередач у різних районах приватного сектору, на усунення наслідків яких виїжджали ремонтні бригади. Відтак, станом на ранок, залишилися поодинокі звернення щодо відсутності електроенергії. Також на сьогодні, заплановано низку робіт, зокрема на водопровідних мережах», – розповіла начальниця відділу оперативного реагування «Цілодобова варта» Антоніна Іващук.

Так, бригади КП «Вінницяоблводоканал» лагодять водогони за наступними адресами:

  • вул. Князів Коріатовичів, 20;
  • перехрестя вулиць І. Миколайчука – І. Бойка;
  • вул. С. Зулінського, 32;
  • вул. М. Шимка, 3;
  • вул. М. Зерова, 15;
  • вул. Пирогова, 89.

Водопостачання відновлять одразу по завершенню робіт.

А у КП «Вінницяміськтеплоенерго» повідомляють про призупинення подачі гарячої та холодної води до будинків за адресами: вул. Шевченка, 40, 42, вул. А. Кримського, 34, 46, 48, вул. Келецька, 39. Причина – ремонт мережі. Заходи триватимуть до 17:00 год.

У «Вінницьких міських електромережах» своєю чергою попереджають про тимчасові відключення світла на вулицях Ботанічна, Л. Лук”яненка, Ю. Іллєнка, Лугова, В. Сильвестрова, В. Киянка, В. Грабовської, Димчука, В. Кричевського, Р. Шухевича, Генерала Арабея, М. Драгоманова, Є. Чикаленка, пров. Лісовий. Причина – планові роботи на мережах.

Зателефонувати до «Цілодобової варти» вінничани можуть за номерами 15-60; 0-800-60-15-60; (0432) 65-15-60; (0432) 59-50-39; (0432) 60-15-60.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin