У Вінниці відремонтували систему електропостачання ще одного будинку

У Вінниці завершено ремонт системи електропостачання ще одного житлового будинку. Йдеться про будинок на проспекті Коцюбинського, 32. Будівельні роботи тут велися на умовах співфінансування за кошти міського бюджету та керуючої компанії.

Це вже 19 будинок в місті, в якому з початку року оновили внутрішньобудинкові системи електропостачання. Ці роботи виконують в межах підготовки до зими та енергоощадності.

“Будинок, за адресою Коцюбинського, 32 – це, порівняно, невеликий об’єкт, тут, серед іншого, замінили мережу електропостачання, встановили нові енергоощадні світильники, – розповідає директор департаменту житлового господарства Вінницької міськради Віталій Місецький.

За його словами, в умовах війни всі роботи з капітальних ремонтів у багатоквартирних житлових будинках міста спрямовані на усунення аварійних елементів та мають забезпечити стабільність функціонування будинку.

Зокрема, капітальний ремонт внутрішньобудинкових систем електропостачання, дозволить підвищити надійність роботи обладнання в осінньо-зимовий період та в умовах можливих відключень електроенергії, які ми мали торік, у зв’язку з атаками ворога по енергетичній інфраструктурі країни.

“Ми робимо все аби бути готовим до різних варіантів розвитку подій”, – зазначає очільник департаменту.

Загалом, під час капітального ремонту, в залежності від потреби, може виконуватися як заміна чи ремонт усієї будинкової системи, разом з щитовими, або ж ці роботи можуть виконуватися окремо. Наприклад, під час капремонту електрощитових замінюються автоматичні вимикачі, клемники, запобіжники, наконечники тощо.

Усі роботи виконують на підставі звернень мешканців та здійснюють на умовах співфінансування. Левову частку витрат бере на себе міський бюджет.

Раніше будинкові системи електропостачання відремонтували за такими адресами:

вул. Замостянська, 30;

вул. В. Винниченка, 16;

вул. Генерала Григоренка, 39;

вул. Стельмаха, 41;

вул. А. Первозванного, 2-А;

просп. Юності, 26;

вул. В. Порика, 37;

вул. Келецька, 64/47-А;

вул. А. Первозванного, 26;

вул. О. Антонова, 28;

Немирівське шосе, 10;

вул. Кропивницького, 20;

вул. Келецька, 41;

вул. Островського, 23;

просп. Космонавтів, 67;

вул. Порика, 12;

вул. А. Янгеля, 69;

вул. П. Тичини, 21.

Загалом, до кінця року планують капітально відремонтувати системи електропостачання в понад 20 будинках.

Наразі працівники підрядних організацій працюють в будинках за адресами: просп. Космонавтів, 55, де міняють повністю систему електропостачання разом зі щитовими, а також вул. Репіна, 18 (тут разом з системою електропостачання та щитовими встановлюють також світлодіодні світильники, в тому числі вуличні, при вході в під”їзд, з датчиками руху). Також тривають роботи по ремонту системи електропостачання за адресами вул. Є. Пікуса, 1 та вул. Є. Пікуса, 3.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin