«Virtuoz Christmas Cup – 2023»: 20 золотих, 7 срібних та 7 бронзових нагород здобули спортсменки з Вінницької спортшколи № 1 Повідомила Вінницька міська рада

У Вінниці відбувся відкритий турнір з художньої гімнастики «Virtuoz Christmas Cup 2023». У цих змаганнях взяли участь 625 спортсменок з різних куточків України, серед них і вихованки Вінницької дитячо-юнацької спортивної школи № 1. На їх рахунку двадцять золотих, сім срібних та сім бронзових нагород.

Юні учасниці з’їхались із різних куточків країни, зокрема участь взяли спортсменки з 26 команд, з таких міст, як: Вінниця, Ужгород, Київ, Чернігів, Кропивницький, Харків, Буча, Житомир, Рівне, Калинівка, Чернівці.
Організували подію для дітей – спортивний клуб «Віртуоз» та Вінницька міська дитячо-юнацька спортивна школа № 1.

Одна з організаторів «Virtuoz Christmas Cup – 2023» Тетяна Врабіє, зазначила, що перший такий турнір був перед початком повномасштабної війни. А нині, завдяки нашим воїнам, діти можуть продовжувати тренуватись та змагатись, попри виклики сьогодення.

«На цих змаганнях учасниці демонструють свої здібності та майстерність. Наймолодші – представниці 2019 року народження, а найстарші – 2007, які вже працюють по програмі Майстрів спорту, – говорить Тетяна Врабіє. – Завдяки Збройним Силам України, які стоять на сторожі, наші діти можуть займатись улюбленою справою. Попри будь-які виклики, ми – тренери виховуємо майбутніх переможниць, талановитих спортсменок».

Також вона додала, що в нашому регіоні активно розвивається такий вид спорту, як художня гімнастика. А з нашої області дуже багато гімнасток входять до складу Національної збірної України.

Голова комітету по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради Сергій Краєвський, підкреслив, що такі змагання є не тільки ареною для прояву свого спортивного таланту, але й місцем, де юні спортсменки знаходять нових друзів та вперше здобувають нагороди.

«Для найменших учасниць – це дебют на таких серйозних змаганнях, а для досвідчених гімнасток – це черговий турнір, на якому вони демонструють свою силу та міць, грацію та майстерність. Ми дякуємо нашим Захисникам та Захисницям, адже попри воєнні перипетії, молоде покоління може досягати успіхів на спортивній ниві. А ми продовжуємо виявляти турботу та підтримку нашим дітям, адже це вкрай важливо сьогодні», – говорить Сергій Краєвський.

Як зазначила одна з переможниць змагань – вихованка МДЮСШ № 1 Злата Величко, щоб мати успіхи у гімнастиці, потрібно багато тренуватись.

«Буває що тренуємося й по вісім годин в день, щодня вдосконалюємо свою майстерність та вивчаємо нові елементи, – розповідає дівчинка. – Але все це можливо завдяки нашим ЗСУ. Саме завдячуючи їм ми можемо займатися улюбленою справою».

Так, у підсумку змагань спортсменки Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи № 1 посіли такі місця:

I місце – Євангеліна Врабіє (2015 р.н.);

I місце – Аріна Чорна (2015 р.н.);

І місце – Ульяна Таранська (2015 р.н.);

I місце – Єлизавета Мітрохіна (2016 р.н.);

I місце – Поліна Сорочан (2014 р.н.);

I місце – Марія Заремба (2014 р.н.);

I місце – Поліна Кравчук (2013 р.н.);

I місце – Злата Малогловець (2012 р.н.);

I місце – Марія Єжкун (2012 р.н.);

I місце – Марія Кватернюк (2012 р.н.);

I місце – Ульяна Черновська (2012 р.н.);

I місце – Анастасія Мельниченко (2012 р.н.);

I місце – Злата Величко (2011 р.н.);

I місце – Анна Мазуркевич (2011 р.н.);

I місце – Соломія Вельган (2011 р.н.);

I місце – Даша Цимбалюк (2011 р.н.);

I місце – Дудчик Катерина (2011 р.н.);

I місце – Маргарита Чупіна (2010 р.н.);

I місце – Анна Костанда (2009 р.н.);

I місце – Мирослава Голіней (2009 р.н.);

II місце – Аріна Пилипчук (2015 р.н.);

II місце – Лідія Марцева (2015 р.н.);

II місце – 2015 Вікторія Лабенко (2015 р.н.);

ІІ місце – Аліна Мельник (2015 р.н.);

ІІ місце – Анастасія Слинько (2014 р.н.);

ІІ місце – Валерія Ткачук (2012 р.н.);

ІІ місце – Дар’я Дяченко (2013 р.н.).

ІІІ місце – Анна Зайченко (2014 р.н.);

ІІІ місце – Маргарита Іванюк (2014 р.н.);

ІІІ місце – Анна Ванжула (2015 р.н.);

ІІІ місце – Злата Ящишина (2013 р.н.);

ІІІ місце – Валерія Грушко (2013 р.н.);

ІІІ місце – Вероніка Олійник (2011 р.н.);

ІІІ місце – Анна Беринда (2010 р.н.).

Учасниці у підсумку змагань були нагороджені медалями, дипломами та памʼятними подарунками. Спортсменки, які посіли перше місце в кожній віковій категорії отримали кубок.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin