Юні вінничани здобули дві золоті, дев’ять срібних та дев’ять бронзових нагород на Відкритому міському турнірі із греко-римської боротьби

У Вінниці пройшов Відкритий міський турнір із греко-римської боротьби серед юнаків 2010-2013 р.н. Організували змагання – комітет по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради.

Як повідомив тренер-викладач Вінницької міської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Вінниця» та головний суддя змагань Вячеслав Орлюк, участь у турнірі взяли 222 борці. До міста над Бугом з’їхалися юні спортсмени із Харківської, Миколаївської, Житомирської, Хмельницької, Київської, Черкаської та Вінницької областей.

Понад 70 юнаків було саме зі спортивних шкіл Вінниці, які у підсумку здобули дві золоті, дев’ять срібних та дев’ять бронзових нагород.

«У зв’язку з воєнним станом, змагань із греко-римської боротьби було обмаль. Переважно – це чемпіонати області. Відкритий чемпіонат Вінниці – перший і єдиний у 2023 році, на який ми запрошували представників із інших регіонів», – розповів головний суддя змагання Вячеслав Орлюк.

Найкращих борців визначали у двох вікових групах: 2010-2011 та 2012-2013 років народження. Розігрувалося 14 комплектів нагород, у залежності від вікових і вагових категорій. Переможці отримали подарунки від комітету по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради.

Як зазначили організатори, турнір у Вінниці відзначився запеклою боротьбою. У деяких вагових категоріях за медалі змагалися до 40 борців.

«Важливо давати юним спортсменам змогу брати участь у змаганнях, долати психологічний бар’єр перед суперником. Зокрема, такі турніри відкривають потенціал борців та формують характер майбутніх чемпіонів», – каже голова комітету по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради Сергій Краєвський.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin