Далекобійний пошуковий прожектор, підсилювач сигналу для квадрокоптерів, ноутбук та рацію передали від спортивної спільноти Вінниці Захисникам України

«Повідомлення про потреби з передової від наших Захисників надходять все частіше й частіше, тому ми докладаємо максимум зусиль аби допомогти нашим хоробрим та мужнім воїнам», – говорить голова комітету по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради Сергій Краєвський.

Так, за друге півріччя 2023 року зібрали понад 670 тисяч гривень. За ці кошти закупили необхідне спорядження для військових, а також надали матеріальну допомогу сім’ям тренерів-викладачів та вихованців, які несуть службу у лавах ЗСУ або загинули внаслідок російсько-української війни.

У черговій допомозі від спорткомітету на передову вирушив потужний прожектор Bandera Flashlight. Завдяки такому далекобійному обладнанню, можна зробити більш видимими деталі на значній відстані. Наприклад, для пошуку повітряних цілей вночі, виявлення порушників державного кордону тощо.

Крім того, на Авдіївський напрямок передали «Діапазонний бустер сигналу з підсилювачем потужності» для проведення аеророзвідки, зокрема квадрокоптером. А на Донеччину – ноутбук, адже більшість військової техніки має електронне управління, а рівень її цифровізації постійно підвищується.

«Безпека, оборона, стійкість та турбота – це пріоритети Вінницької міської ради. А підтримка наших Захисників та Захисниць – найважливіше завдання та обов’язок кожного українця. Ми не маємо права сьогодні зупинятись! Ми повинні активно працювати заради Перемоги на усіх напрямах та підтримувати Збройні сили України та інші служби, які забезпечують нашу безпеку», – підкреслив Сергій Краєвський.

Як розповів голова спорткомітету міської ради, зворушливим і символічним виявом подяки від військових – є підписані прапори, які спортивній спільноті Вінниці передають Захисники.

«Передача прапорів є важливим знаком взаємоповаги та вдячності, який вкотре підкреслює тісні зв”язки між Захисниками та громадою Вінниці. Це також стає своєрідним символом спільної відданості й підтримки у складний час, і ця подяка не лише об”єднує, а й надихає працювати та допомагати ще дужче», – підкреслив Сергій Краєвський.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin