Як поводити себе на дорозі та як бути помітними для водіїв: вінницьким школярам розповіли про дотримання правил дорожнього руху

Фахівці департаменту транспорту та міської мобільності Вінницької міськради спільно з представниками відділу зв’язків з громадськістю управління патрульної поліції у Вінницькій області проводять уроки, на яких вінницьким школярам розповідають про те, як правильно переходити дорогу та чому важливо дотримуватись правил дорожнього руху. Це повністю відповідає пріоритетам та принципам Вінницької міської ради, а саме безпеці та турботі. Оскільки питання безпеки громадян на дорозі, особливо дітей, є вкрай важливим.

У межах занять дітям дарують сітловідбивальні стрічки та ліхтарики й розповідають як їх слід вішати, аби бути максимально помітним для водіїв в темну пору доби. Впродовж двох тижнів фахівці департаменту транспорту та міської мобільності ВМР завітали до п’яти класів різних шкіл міста.

У департаменті транспорту та міської мобільності Вінницької міської ради зазначають, що такого роду заходи є важливими, адже вони дозволяють донести до малечі всю важливість дотримання правил дорожнього руху.

«Уже місяць, як фахівці нашого департаменту доєднуються до цих заходів, які на постійній основі організовують працівники відділу зв’язків з громадськістю управління патрульної поліції у Вінницькій області. Вкрай важливо пояснювати дітям для чого існують правила дорожнього руху та чому їх потрібно дотримуватись. Ми й надалі продовжуватимемо, спільно з правоохоронцями, організовувати такі уроки», – зазначив начальник відділу організації дорожнього руху та міської мобільності Богдан Черановський.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin