У Вінниці відбувся турнір з боулінгу серед учасників футбольного гуртка “VinSmart”

Вчора, 19 грудня, у Вінниці у ТРЦ «Мегамолл» відбувся дружній турнір з боулінгу серед вихованців футбольного гуртка «VinSmart». 50 юних спортсменів збивали кеглі та обирали зручні шари, щоб набрати найбільше балів.

Проведення заходу ініціювали відділ молодіжної політики ВМР та VinSmart Центр. На думку організаторів, дітям дуже важливо знаходити час на активний відпочинок. До того ж дружня зустріч посилила комунікацію між командою.

«Час надзвичайно швидкоплинний, тому завдяки тематичній грі в пам”яті залишаться приємні спогади, яких зараз так не вистачає. Такі заходи насамперед спрямовані на підтримку дружніх стосунків команди та підкреслюють важливість роботи гуртка», – впевнена начальниця відділу молодіжної політики ВМР Юлія Мончак.

Юні учасники з ентузіазмом сприйняли турнір. Діти залюбки допомагали один одному краще опанувати мистецтво гри у боулінг.

Зокрема, приємні враження від спортивного дозвілля отримав учасник турніру, п’ятирічний Андрій.

«Участь у таких зустрічах для мене велике задоволення. Мені не вистачало таких емоцій. Я із радістю провів час в компанії друзів», – розповідає він.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin