У Вінниці обрали голову Молодіжної ради 2023

У Вінниці обрали голову Молодіжної ради. Нею стала 19-річна студентка третього курсу спеціальності політологія Донецького національного університету імені Василя Стуса – Марія Маєвська.

Вона вже понад три роки реалізує молодіжну політику міста й планує розвивати цей напрямок надалі у Вінницькій міській ТГ.

«Для мене молодіжна рада – це осередок втілення ідей активної молоді та можливість реалізації кожного. Це про право бути почутим, право бути собою та відкривати свій потенціал. Починаючи з президентства шкільним самоврядуванням та участі у ГО «Лідер» та Дитячій дорадчій раді при департаменті освіти міста, я зрозуміла, що громадська робота буде моєю основною. Моє бажання надати молоді розуміння, що у нашому місті є усі можливості для розвитку їх потенціалу, що не потрібно нікуди їхати, коли тут є комфорт», – говорить очільниця Вінницької молодіжної ради.

Також вона додала, що планів має чимало. Зокрема основні цілі в роботі, це:

-підтримка іміджу Вінницької молодіжної ради;

-збереження важливих цінностей;

-популяризація грантової діяльності;

-пошук нових партнерств та взаємодія зі сталими партнерами;

-ефективна комунікація делегатів.

Як зауважила начальниця відділу молодіжної політики ВМР Юлія Мончак, відділ молодіжної політики своєю чергою готовий підтримувати будь-які нові ідеї та пропозиції, і спільними силами розвивати потужний та активний молодіжний рух у нашій громаді.

Нагадаємо, що Вінницька молодіжна рада є консультативно-дорадчим органом, утворений з метою врахування позицій молоді при реалізації державної політики у сферах соціального становлення молоді, залучення молодого покоління в процеси духовного, економічного і соціально-культурного розвитку міста.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin