З Вінниці для дітей Слов’янська відправили новорічні подарунки

Упродовж тижня у Вінниці тривала акція «Подаруймо дітям свято», в рамках якої вінничани готували сюрприз для діток Слов’янська. Мета акції – напередодні різдвяно-новорічних свят подарувати радість дітям, які проживають на прифронтових територіях та опинилися в складних життєвих обставинах.

Організатори акції: департамент освіти Вінницької міської ради та КЗ “Вінницька гуманітарна початкова школа №25”.

Спільними зусиллями вдалось сформувати понад 150 пакунків, які вже вирушили від муніципалітету до дітей із прифронтового Слов’янська та, які днями доставлять волонтери.

Десятки небайдужих доєднались до акції та підготували новорічні подарунки. На власний розсуд учасники акції готували гостинці: хтось вирішив презентувати іграшки та канцелярські товари, інші – одяг, солодощі та книги.

Подарунки запакували в коробки з поміткою «Подарунок для хлопчика», «Подарунок для дівчинки» із зазначенням віку дитини.

«Муніципалітет міста вирішив доєднатись до такої світлої та щирої ініціативи, яка з кожним роком охоплює все більше учасників. Результатом якої, буде ще більша кількість дітей, які попри війну отримають свято», – каже директорка департаменту освіти Оксана Яценко.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin