Вінниця у жалобі – місто прощається з нацгвардійцем Володимиром Любунею

Сьогодні Вінниця проводжає у вічність Героя-Захисника Володимира Любуню. Він був штурмовиком батальйону спеціального призначення Національної Гвардії України «Донбас». Загинув 20 грудня під час виконання бойового завдання на Лимано-Куп’янському напрямку. Воїну було лише 20 років…

Володимир Любуня народився 21 жовтня 2003 року у Вінниці. Закінчив ліцей №9. З дитинства захоплювався спортом. Займався легкою атлетикою, а також рукопашним боєм. Зі шкільної лави готував себе до військової служби.

«У нас козацький рід. Всі – від діда-прадіда були військовими. Володимир також не бачив для себе іншої долі як стати воїном, – розповідає батько полеглого Героя. – Його ніщо не могло спинити. З початком повномасштабного вторгнення він неодноразово оббивав пороги військомату допоки не взяли до війська. Першою його фронтовою родиною став полк «Азов», наступною – батальйон «Донбас». Попри юний вік, у нього не бракувало сил боротися. Їх додавало величезне прагнення якнайшвидше звільнити рідну землю від ворога».

Церемонія прощання із Володимиром Любунею розпочнеться о 12:00 год. у ритуальній залі за адресою: вул. Генерала Арабея, 1.

Чин поховання воїна відбудеться о 13: 00 на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

Схиляємо голови та щиро вклоняємось рідним та близьким. Вічна пам’ять та слава Герою!

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin